Autófényezés kalkulátor VTN kalkulátor CM2 kalkulátor Autófényezés Galéria Elérhetőségek  
——   Autófényezés menete   ——
Bemutatjuk a gyakori sérülések javításának előkészítési folyamatait, ahogy a nálunk dolgozó fényezőszakemberek javítanak.
 
 
Ez a fejezet egyértelművé teszi Ön számára azokat a gyakorlatokat, melyeket a fényezés során elvégzünk autóján. Lépésről lépésre bemutatjuk a folyamat helyes sorrendjét, és képekkel illusztráltuk a megértés kedvéért. Ezzel az olvasmánnyal az a célunk, hogy olyan szakmai információkat és útmutatásokat adjunk át, hogy az Ön döntését is segíteni tudjuk. Legyen elképzelése, milyen műveleteket végzünk el az autóján.
Az elkészült, vadonatúj fényezés minősége nagymértékben függ a lakatos munka minőségétől, a fényező szakemberektől, a használt alapanyag minőségétől, a technikai háttértől, valamint a ráfordított időtől. Magyarán tartós jó minőséget csak lelkiismeretesen alkalmazott kiváló szaktudással és a technológiai előírások betartásával lehet elérni. Az alapok előkészítése a legfontosabb feladat, hiszen arra épül az egész munkafolyamat, s az befolyásolja az elért végeredményt. A Czirkó Kft munkatársai együttesen törekszenek, minden apró részletre nagy figyelmet fordítani. Ebben persze az elmúlt évek segítettek, hiszen ezt alátámasztja az elégedett ügyfélkör. Profi anyagokkal és profi szakemberekkel végezzük munkánkat.
Megtörténhet ugyan, hogy egy munkafolyamatot kétszer is el kell végezni a figyelmetlenségekből eredő bakik miatt, ami persze megkétszerezi az energiát, anyagköltséget valamint az időnket. „Csak az hibázik, aki dolgozik” persze ezt nem gyakoroljuk.(99,5% a hibátlan munkáink aránya) A mi célunk már pedig az, hogy a megadott időre újjá varázsoljuk megrendelőink autóját. A minőségi munka titka tehát a lelkiismeretes munkavégzés a fényezőszakembertől; a kiváló csúcsminőségű alapanyagból és a „fullos” technikai háttér, amit Önnek is kínálunk.
Első témánk a szakszerű előkészítés, mely mondhatom, hogy a sikerünk záloga.
 
1. Előkezelés
 
Amikor a tiszta autó beérkezik műhelyünkbe javításra, az első feladatunk, hogy a tulajdonossal együtt szemrevételezzük a javítandó elemeket, valamint az egész autót is. Felderítjük az apró horpadásokat, húzásokat –amit talán a tulajdonos nem is észlelt-.  Ez számunkra azért nyújt segítséget, mert nem kell egy adott alkatrészen, autón esetleg  többször dolgoznunk.
A munkafelvétel után a munkadarab zsírtalanításával kezdünk. A  zsírtalanító folyadékot gondosan, pumpával hordjuk fel, hiszen így egyenletesen eloszlik a felületen. Ennek letörlését a szélek felé haladva, soha sem körkörösen töröljük, mert azzal csak az esetlegesen fennmaradt szennyeződéseket szétmaszatolnánk. Ezek fontos lépések és alapok, melyek nagy részben befolyásolják a további munkáink részét.
Fontos az alapfelületek megkülönböztetése az alapanyagok kiválasztása miatt, mint például a sérült fém alkatrészeknél az: - acél,- horganyzott acél,- alumínium, vagy a - sérült műanyag alkatrészeknél az :- ABS,- PUR,- PP, stb.
 
 
tovabb.gif


Kedvencekhez adom!Ajánlom egy ismerősömnek!

 
 Nyitó oldal  Nyitó oldal  Autófényezés menete  Autófényezés menete  Karcolás javítása  Karcolás javítása  Kromofággal leöntött felületek javitása:  Kromofággal leöntött felületek javitása:
 Egyengetett alkatrészek fényezése:  Egyengetett alkatrészek fényezése:  Javított műanyagok fényezése:  Javított műanyagok fényezése:  Porlakkozott felületek javítása:  Porlakkozott felületek javítása:  NEDVES-NEDVES ELJÁRÁS:  NEDVES-NEDVES ELJÁRÁS:
 Autófényezés kezdőlap  Autófényezés kezdőlap  Fényezési fokozatok használata  Fényezési fokozatok használata  Fényezési fokozatok tartalma  Fényezési fokozatok tartalma  Fényezési Hibák  Fényezési Hibák