Autófényezés kalkulátor VTN kalkulátor CM2 kalkulátor Autófényezés Galéria Elérhetőségek  
——   Kromofággal leöntött felületek javitása:   ——
 
 
Festékmaró folyadék, fékolaj által okozott sérülések javítása
 
Ilyen jellegű sérülések javítása fokozott figyelmet, és elővigyázatosságot igényel.
A szétfröccsenő festékmaró folyadék ugyanis nemcsak marásos sérüléseket okoz, hanem ahol kisebb koncentrációban kerül a felületre, ott kismértékben felduzzasztja a fedőbevonatot. A festékmaró folyadék még a korróziógátló bevonatot is instabillá tudja tenni. Ezeken a részeken sem elegendő a töltőalapozó használata, mert a későbbiekben a fényezésen kirajzolódik a festékmaró folyadék folyásvonala. A kiváló minőségű javítófényezés érdekébenkiváló minőségű segédanyagokat használunk.
A folyamatot a következő képsorok illusztrálják.
 
 

 
 
Első lépésben lemossuk a felületet, majd száradás után zsírtalanítjuk. Szemrevételezés után meghatározzuk a javítani kívánt felület nagyságát, amit csiszológép segítségével fémtisztára csiszolunk.
 
 
 
Ezután alaposan zsírtalanítunk, majd két rétegben felhordjuk a fémalapozót, amely korrózió védelmet és kiváló szigetelő hatást biztosít a felület számára.
 
 
 A gyors munkavégzés érdekében infralámpát használunk. Száradás után óvatosan átcsiszoljuk, majd alaposan zsírtalanítunk. Ezt követően két vékony rétegben a színárnyalathoz közeli színű alapozóval dolgozunk alá. Szintén infralámpával segítjük munkánkat. A már teljesen átkeményedett töltőalapozót csiszológéppel finom csiszolópapírral csiszoljuk át. Amikor ezzel készen vagyunk, zsírtalanítjuk a felületet és ezzel előkészítettük az alkatrészt a fényezésre. Ezekkel a lépésekkel haladva, egyrészt kiváló minőséget kapunk a fényezés során, másrészt elnyerjük az Ön elégedettségét.
 
 
 
 
 

Kedvencekhez adom!Ajánlom egy ismerősömnek!

 
 Nyitó oldal  Nyitó oldal  Autófényezés menete  Autófényezés menete  Karcolás javítása  Karcolás javítása  Kromofággal leöntött felületek javitása:  Kromofággal leöntött felületek javitása:
 Egyengetett alkatrészek fényezése:  Egyengetett alkatrészek fényezése:  Javított műanyagok fényezése:  Javított műanyagok fényezése:  Porlakkozott felületek javítása:  Porlakkozott felületek javítása:  NEDVES-NEDVES ELJÁRÁS:  NEDVES-NEDVES ELJÁRÁS:
 Autófényezés kezdőlap  Autófényezés kezdőlap  Fényezési fokozatok használata  Fényezési fokozatok használata  Fényezési fokozatok tartalma  Fényezési fokozatok tartalma  Fényezési Hibák  Fényezési Hibák